- Timp de preparare
- 30 minute
- Timp de gatire
- 20 minute
- Dificultate
- usor
- Portii
- 10 persoane
- Tip Mancare
- Snack
- Adaugata de
- Data adaugarii
- septembrie 21, 2018
- 10000 gram
- Gogosari
- 1000 ml
- Ulei
- 1000 ml
- Otet
- 700 gram
- Zahar
- 800 gram
- Bulion
- 3 lingura
- sare
- 100 gram
- Piper Boabe
- 100 gram
- Boabe Mustar
- 5 gram
- Foi Dafin
Reteta gogosari in sos de rosii este prima data cand incerc acaesta reteta, asa ca nu am avut rabdare si am asteptat 3 saptamanii ca sa gustam si sa vedem ce a iesit. Pot sa spun ca are un gust deosebit si cu singuranta vom face reteta si la anul.
- Spalam gogosarii, ii curatam si ii taiem fideluta.
- Punem intr-un vas restul ingredientelor, amestecam si punem vasul pe aragaz, la fiert.
- Cand incepe sa clocoteasca adaugam si gogosarii taiati si lasam 10 minute sa fiarba impreuna , pana cand se inmoaie putin.
- Scoatem gogosarii cu o paleta punându-i intr-un castron si apoi in borcanele sterilizate in prealabil.
Nu a fost postat nici un comentariu!