- Timp de preparare
- 20 minute
- Timp de gatire
- 90 minute
- Dificultate
- moderat
- Portii
- 8 persoane
- Tip Mancare
- Mic Dejun
- Adaugata de
- Data adaugarii
- octombrie 3, 2018
- 2 cana
- Fasole Rosie Uscata
- 1 buc
- Ceapa
- 6 catei
- Usturoi
- 1 buc
- Lime
- 20 gram
- sare
- 1 buc
- Ardei Iute
- 3 lingura
- Ulei de masline
Fasolea Batuta Rosie este o reteta speciala, seamana cu fasolea batuta clasica , dar cu o aroma speciala. Acest preparat este unul foarte bogat nutrientii, in special proteine si fibre.
- Se pune fasolea intr-un castron, se acopera cu apa , putina sare si se lasa peste noapte sau aproximativ 8 ore.
- Se fierbe fasolea cu putina sare pana cand devine moale, si se lasa sa se raceasca ( nu aruncati apa in care a fiert deoarece contine minerale)
- Se pune fasolea in blender, se adauga usturoiul, ardeiul iute, zeama de lime si apa in care au fiert, cat sa acopere jumatate din cantitatea de fasole, daca nu ajunge apa se adauga apa proaspata.
- Se taia ceapa fin si se pune la calit in ulei, dupa care sea aduga mixul din blender si se lasa pe foc pana obitnem consistenta dorita.
- Se mananca pe paimne prajita , sau cu paine normala.
- Pofta Buna!
Nu a fost postat nici un comentariu!