- Timp de preparare
- 30 minute
- Timp de gatire
- 20 minute
- Dificultate
- moderat
- Portii
- 10 persoane
- Tip Mancare
- Desert
- Adaugata de
- Data adaugarii
- octombrie 13, 2018
- 40 gram
- Gem de caise
- 250 gram
- Pandispan de ciocolata
- 150 gram
- Ciocolata Neagra
- 30 gram
- Unt
- 100 gram
- Ciocolata decorativa
- 30 gram
- Frisca lichida
- 40 gram
- Bomboane decorative albe
- 6 buc
- Jeleuri Haribo "Rotella" cu lemn dulce
Prajitura cu Paianjeni de Halloween este un desert special, create cu ocazia Halloweenului. Paianjenii pot fi confundati foarte usor cu paianjenii adevarati!
- Zdrobeste pandispanul de ciocolata ( Reteta de pandispan o gasiti aici ) intr-un bol si adauga gemul de caise. Amesteca bine ingredientele pana ce obti un amestec omogen.
- Ia cate o lingura din compozitie si creaza mai bilute din el. Pune bilutele intr-o tava pe care ai acoperit-o cu hartie de copt.
- Topeste ciocolata negra in bain-marie si adauga untul. Ciocolata trebuie sa fie omogena si lichida, daca este prea tare mai adauga 30 ml de frisca lichida.
- Scufunda cate o bila in ciocolata si apoi trece-le prin ciocolata decoartiva avand grija ca ea sa acopere toata bila uniform.
- Pune pe fiecare biluta cate doua bomboane decorative albe (care vor forma ochii paianjenului).
- Lasa bilutele sa se raceasca intr-un loc racoros.
- Taie jeleuriile in 160 de bucatii de cate 6-7 cm fiecare
- Cu un bat de frigaruii, fai 8 gauri in fiecare bila si in fiecare gaura pune cate o bucata din jeleuriile taiate.
- Paianjenii sunt gata de Halloween! Pentru un efect mai puternic aseaza paianjenii pe un pat de frisca.
Nu a fost postat nici un comentariu!