- Timp de preparare
- 60 minute
- Timp de gatire
- 180 minute
- Dificultate
- moderat
- Portii
- 6 persoane
- Tip Mancare
- Cina
- Adaugata de
- Data adaugarii
- octombrie 26, 2022
- 4 linguriţă
- sare
- 2 linguriţă
- Boia dulce
- 1 linguriţă
- boia afumata
- 1 linguriţă
- chili
- 2 linguriţă
- piper
- 2 linguriţă
- Chimen
- 4 lingura
- Ulei de floarea soarelui
- 1500 gram
- Cartofi
- 400 ml
- Lapte
- 2 lingura
- Unt
Carne de porc la cuptor cu piure si salata coleslaw o reteta adorata de toata lumea. Este perfecta pentru o seara romantica sau o seara cu prietenii
- Intr-un vas cu capac se amesteca sarea ( 2 lingurite ), boiaua, boiaua afumata, chili, chimenul, piperul, usturoiul si uleiul
- Se pune carnea in vas si se amesteca bine cu condimentele dupa care se acopera si se tine la frigider peste noapte!
- Curatam cartofii si ii taiem sferturi, dupa care ii punem la fiert intr-o oala cu apa.
- Se scoate carnea de la frigider, si se prajite pe fiecare parte 2-3 minute, dupa care se pune intr-un vas rezistent la cuptor cu capac si se baga la cuptor pentru 4 ore si 30 de minute la temperatura de 140 de grade
- Dupa ce trec cele 4 ore si 30 de minute, se da cuptorul la 200 de grade si se mai lasa 30 de minute.
- Cand au fiert cartofii, scurgem apa din oala, si ii batem cu un tel adaugand laptele , untul si sarea. Daca iese prea gros putem sa mai daugam din apa in care au fiert cartofii.
- Carnea se desface in bucatele folosind doua furculite, si se aseaza in farfurii alturi de piure si o salata la alegere ( eu am facut coleslaw )
- Pofta buna
Nu a fost postat nici un comentariu!