Falafel, rulou de falafel

No votes yet.
Please wait...
Timp de preparare
20 minute
Timp de gatire
15 minute
Dificultate
moderat
Portii
4 persoane
Tip Mancare
Cina
Adaugata de
Data adaugarii
500 gram
Naut
3 buc
Ceapa
100 gram
Patrunjel
3 catei
Usturoi
2 lingura
Faina
200 ml
Ulei
1 linguriţă
Coriandru
1 linguriţă
Chimion
20 gram
sare
4 buc
Lipii
125 gram
Orez
1 buc
Salata Verde
4 buc
Ceapa verde
8 buc
Rosii Cherry
1 buc
Sos Curry
Falafel, rulou de falafel

Când te gândești la mâncarea israeliană, falafel este cu siguranță primul lucru care îți vine în minte. O minge delicioasă de prăjit, care este în mod obișnuit cuplată cu hummus, o salată izraeliană și alte delicatese din Orientul Mijlociu. Dar sa intrebat vreodata de unde provine aceasta gustare delicioasa? Avem o scurtă istorie a hranei dvs. preferate pentru dvs. aici.

  1. Se pune nautul intr-un castron peste care se adauga apa si se lasa la inmuiat cel putin 8 ore
  2. Se curata caepa si usturoiul , dupa care se pun intr-un blender(tocator) impreuna cu nautul inmuiat.
  3. Se adauiga faina, sare, coriandru, chimion, patrunjelul si se blenduiesc pana ce se obtine un amestec cu granulatie mica ( nu terbuie sa ajunga pasta )
  4. Se pune apa la fiert impeuna cu sare.
  5. Intr-o tigaie se pune uleiul, se formeaza chifetlutele si se prajesc pana ce prin o culoare aurie.
  6. Cand apa a inceput sa fiarba se pune orezul si se fierbe conform intructiuniilor de pe punga.
  7. Se ia o lipie, se pune salta peste salta orezul , peste orez se pune sosul curry rosiile, ceapa verde si peste toate se pune falafelul.
  8. Se impatureste lipia , si se serveste!
  9. Pofta Buna!

Nu a fost postat nici un comentariu!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*