- Timp de preparare
- 20 minute
- Timp de gatire
- 25 minute
- Dificultate
- usor
- Portii
- 10 persoane
- Tip Mancare
- Desert
- Adaugata de
- Data adaugarii
- octombrie 13, 2018
Pandispanul de ciocolata este o baza pentru prajiturii sau torturii, dar se poate manca si asa cum este.
- Preincalzeste cuptorul la 180 grade (160 grade cu ventilator sau treapta 4 la gaz). Luati o tava , pune-ti hartie de copt si ungeti-o cu putin unt.
- Intr-un castron pune-ti untul si zaharul. Bateti-l cu un mixer pana ce se inmoaie.
- Adauga-ti cate un ou mixand continutul dupa fiecare adaugare.
- Incorporati faina, cacao si praful de copt pana ce obitineti o pasta ce isi pastreaza forma.
- Adaugati laptele pentru a inmuia compozitia, si turnati-o in tava.
- Coaceti pandispanul pentru 20-25 de minute. Incerca-ti daca pandispanul este copt din cand in cand cu ajutorul unei scobitorii infinte im mijlocul tavii. Daca scobitoarea iese curata inseamna ca pandispanul este gata!
Nu a fost postat nici un comentariu!