- Timp de preparare
- 20 minute
- Timp de gatire
- 30 minute
- Dificultate
- usor
- Portii
- 6 persoane
- Tip Mancare
- Cina
- Adaugata de
- Data adaugarii
- septembrie 28, 2018
- 200 gram
- Quinoa
- 2 buc
- Maghiran
- 130 gram
- Rosii Uscate
- 30 gram
- Mustar Dijon
- 200 gram
- Cartofi
- 30 gram
- ulei masline
- 4 buc
- Frunze Ridichi
- 50 gram
- Ceapa
- 6 buc
- Chifle Burger
- 10 gram
- Salata Mixa
- 1 gram
- sare
- 1 gram
- piper
De cate ori ai avut musafiri vegetarieni la cine si nu ai stiut ce sa le prepari? Raspunsul este simplu, Quinoa Mini Burgers. Quinoa este regina tuturor semintelor, este un ingredient redescoperit, utilizat frecvent pentru cantitatea mare de propteine ce o contine.
- Se curata carotfii si se pun la fiert pentru 15 minute.
- Se clatesc semintele de quinoa sub un jet de apa, si se calesc in putin ulei amestecand des, se adauga apa peste quinoa , 2 degete peste si se lasa pe foc 10 minute a foc mic.
- Se taie ceapa si se caleste intr-o alta tigaie adaugand si putina apa peste, dupa care se lasa sa se raceasca
- Se toarana qunoa intr-un bol mai mare peste care se adauga cartofii zdrobiti, sare, piper si ceapa.
- La final se adauga cateva frunze de Maghiran famantate in mana
- Cu ajutorul unei prese de burger sau cu mana se formeaza burarii din amestecul obtinut.
- Intr-o tigaie se pune putin ulei si se prajesc burgarii cate 3 minute pe fiecare parte.
- Se taie chifla de burgar in doua, se pune rosie, frunza de ridiche si salta in partea de jos a murgarului, se adauga peste burgerul de quinoa si peste mustarul de dijon.
- Serviti burgarii cat sunt calzi! Pofta Buna!
Nu a fost postat nici un comentariu!