Risotto cu spanac si prosciutto

No votes yet.
Please wait...
Timp de preparare
15 minute
Timp de gatire
30 minute
Dificultate
moderat
Portii
4 persoane
Tip Mancare
Cina
Adaugata de
Data adaugarii
1 cana
Orez pentru risotto
1 cana
Lapte
300 gram
Spanac
1 lingura
Mix legume uscate
1 lingura
Parmesan
1 buc
Ceapa Alba
1 lingura
Unt
1 lingura
Ulei
1 lingura
Faina
1 gram
sare
1 gram
piper
1 capatana
Usturoi
100 gram
Prosciutto
Risotto cu spanac si prosciutto

Daca va numerati printre persoanele carora le place textura de risotto , trebuie neaprat sa incercati aceasta reteta, este una simpla si delicioasa

  1. Intr-o oala se pun 3 cani de apa, cana de orez, legumele uscate si un praf de sare
  2. Se curata ceapa si usutoriul si se toaca marunt.
  3. Intr-o oala sau tigaie adanca se pune uleiul si untul, dupa ce untul s-a topit se pune ceapa si usturoiul care se lasa pana ce se calesc
  4. Dupa ce s-au calit ceapa si usuroiul se adauga faina si se amesteca pana se incorporeaza si compozitia prinde o culoare aurie
  5. Se incorporeaza laptele, amestecand pana ce devine o pasta mai groasa, se adauga parmezanul , sarea si piperul
  6. Intre timp orezul a fiert si se pne peste sosul de l-am preparat. Se lasa pe foc inca un minut si se opreste.
  7. Se pune in farfurii , presarand prosciutto peste.
  8. Pofta Buna!

Nu a fost postat nici un comentariu!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*