Sarmale de orez cu ciuperci (de post)

No votes yet.
Please wait...
Timp de preparare
30 minute
Timp de gatire
120 minute
Dificultate
moderat
Portii
10 persoane
Tip Mancare
Pranz
Adaugata de
Data adaugarii
3000 gram
Varza Acra
600 gram
Orez
300 gram
Ciuperci
400 gram
Morcov
300 gram
Ceapa
300 ml
Rosii Pasate
30 gram
sare
5 gram
piper
3 gram
Cimbru
100 ml
Ulei
1 buc
Foi Dafin
Sarmale de orez cu ciuperci (de post)

Sarmale de orez cu ciuperci (de post) in foi de varza acra. O reteta de sarmalute de post in foi de varza murata. Cum se face umplutura de post pentru sarmale vegane gustoase? Cu ciuperci calite, orez, verdeturi aromate si putin suc de rosii sau bulion. Se pot fierbe in oala sau se pot gati la cuptor, in vas de lut.

Se pot servi cu mamaliguta, paine sau goale. Eu le prefer reci dupa ce stau 1 zi la frigider pentru a se imbina aromele.

  1. Se spala orezul si se pune la fiert, se lasa la fiert pana ce se fierbe de trei sferturi
  2. Se da morcovul pe razatoare si se taie ceapa julien dupa care se pune la calit
  3. Se adauga orezul peste legumele calite si se pun 200 ml din rosiile pasate , condimentele (dupa gust)
  4. Se impaturesc sarmalele si se pune varza tocata cu ulei , foaia de dafin , si rosiile ramase pe fundul oalei.
  5. Se aseaza sarmalele in oala, se umple cu apa si se pune peste oala ca si capac 2 foi de varza intregi
  6. Pofta Buna!

Nu a fost postat nici un comentariu!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*