- Timp de preparare
- 10 minute
- Timp de gatire
- 120 minute
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Tip Mancare
- Pranz
- Adaugata de
- Data adaugarii
- septembrie 24, 2018
- 300 gram
- Naut Uscat
- 1 buc
- Ceapa Alba
- 2 buc
- Rozmarin
- 2 buc
- Foi Dafin
- 1 buc
- Morcov
- 1 buc
- Praz
- 5 gram
- sare
- 1500 ml
- Baza supa vegetala
- 1 buc
- Telina Tulipna
- 3 lingura
- Ulei
- 1 gram
- piper
- 60 gram
- Rosii Pasate
Exista persoane care nu stiu sa spuna nu la o supa. Ele au puterea de incalzi corpul, mainiile si nu in ultimul rand inimiile. Probabil una din cele mai bune supe este supa de naut. Unii spun ca oamenii de au nevoie de alintare defapt au nevoie de naut.
- Se pune nautul intr-un castron cu apa si se lasa 12h la hidratat
- Se pune pe foc supa vegetala, se curata tulpina de partea exterioara si se taie bucatii mici
- Se taie ceapa si morcovul in bucati mici
- Intr-o tiageie se pune uleiul impreuna cu legumele dupa ce se calesc putin se adauga un polonic de supa si se lasa la fiert 10 minute
- Se adauga nautul
- Dupa 5 minute se adauga frunzele de dafin, frunzele de rozmarin, supa vegetala fierbinte si rosiile
- Se lasa la fiert cu capac pentru 2 ore , 2 ore jumatate la foc mic adaugandu-se apa in cazul in care scade prea mult
- Se serveste cu crutoane ! Pofta Buna!
Nu a fost postat nici un comentariu!